Новини

Відкриття олімпіади

Ось і настав день довгоочікуваної олімпіади! Всі команді готувались до цієї визначної події! Тож сьогодні настав час представити їх та свої вміння на Малих олімпійських іграх у гімназії "Прем'єр".

Відкриття олімпіади почалось із вітальних слів директора - Панченко Олени Михайлівни, яка побажала наснаги у боротьбі за перемогу! Продовжили відкриття свята вихованці гімназії, представивши феєричний флеш-моб різних класів.

  

І звичайно вітання та представлення команд. Кожна команда намагалася бути оригінальною та придумати неповторну символіку та форму! Це і "Гуси", і "9-Батальйон", і маленькі "Світлячки", і навіть "Шалені перчинки"!

     

 

Цікавинкою свята стали гості спортивної школи з неперевершеним драконом!

Кожна команда отримала конверт з маршрутом і чимдуж вирушила за перемогою! І почалось справжнє свято! Свято єдності батьків та дітей, дітей та викладачів! Квест складався з 13 станцій, де учасники показували свої вміння та спритність. І навіть похмура погода не навіювала смутку та не відбивала жаги до перемоги! Разом з дітьми учасниками команд були батьки та куратори. Тут розкривались справжні спортивні етюди - малюки та великий баскетбол, татусі та гімнастичні обручі, матусі та футбольний м'яч і, навіть, бабусі та скакалки ...

        

 

А також теніс, прес, метання дротиків, біг з перешкодами та багато чого чекало на учасників. Слід згадати і про вболівальників, які голосними закликами підтримували кожного учасника так, що їх голоси було чутно далеко за межами гімназії.

  

Проте на цьому олімпіада не завершується! Змагання команд батьків і дітей триватимуть цілий тиждень! Тож підтримуйте свої команди, своїх дітей та здоровий спортивний дух! Успіхів!